Cătălin Mândrilă

June 7, 2021 By admin

Cătălin a traversat lacul Beliș în 5 ore și 18 minute, parcurgând 14 km. (14,023 km, 5:18:36)

Felicitări, #CătălinMândrilă!

Cătălin s-a înscris la înot la 5 ani, a început să aibă performanțe și să meargă la concursuri până la 9 ani, când i s-a supărat ficatul, l-a făcut mai leneș și nu a mai prins lotul. După gimnaziu, timp de 20 de ani a ajuns în apă doar accidental. Când a început sa o facă iar cu metodă nu înțelegea cum a putut sa își interzică această satisfacție atâția ani. Tehnica rămăsese toată în oase, așa că a început să meargă regulat la bazin, să își compună după ureche niște antrenamente, apoi a ajuns la concursuri de triatlon și de înot masters. Programul extra-acvatic” îi mai joacă feste și apar sincope; e mulțumit atunci când reușește să ajungă în apă de două-trei ori pe săptămână.

 De traversarea lacului Beliș auzise de câțiva ani, dar fie nu avea anduranța pusă la punct, fie au intervenit alte evenimente. Anul acesta a prins o agendă mai liberă, iar anduranța a cârpit-o in situ, cu pauze generoase. A avut de câteva ori impresia că l-au lăsat umerii, și-a promis să își cumpere un costum mai comod la fiecare kilometru, i-a fost frică și de problemele „de software” dar i-a fost de mare ajutor faptul că antrenoarea” era alături, în caiac.

            Ar vrea să brăzdeze toate lacurile de pe harta țării și se gândește că dacă ar reuși să termine Seven Lakes, greul ar fi trecut și ar rămâne doar bălțile” de cel mult 10 km.

 

Ținem pumnii, Cătălin!